NIEUW… DRAAG & DANS

De nieuwste Rage uit Amerika: DRAAG DANS
nu bij Dansstudio Waalwijk !!

Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje?
Dansen met je kindje voor je of achter op je rug komt sinds kort alleen in Engeland en Amerika voor.
En binnenkort dus ook in Waalwijk.

(GRATIS PROEFLES) de workshop’s op 20 en 30 April zijn van 10.30 tot 11.30 uur.

In de cursus Draag&Dans komen diverse dansstijlen aan bod, zoals Ballroom, Latin, Salsa, Swing en zelfs Hip Hop. De muziek en de choreografieen zijn uiteraard afgestemd op het dragen van je kind, maar biedt voldoende uitdaging. Tijdens het dansen kun je werken aan je conditie en tegelijkertijd genieten van je kind. Uiteraard staat gezelligheid centraal en kunnen ouders volop ervaringen met elkaar delen. Naast het bewegen wordt er voorlichting en advies gegeven over het ergonomisch dragen van je kind.
Een draagconsulente zal aanwezig zijn voor de nodige tips en adviezen. Ook als je nog niet kunt knopen, kan zij je op weg helpen.

Iedereen die al een kind draagt of wil gaan dragen is van harte welkom. Heb je geen draagsysteem, maar wil je wel meedoen? Er zullen tijdens de les extra draagdoeken en dragers aanwezig zijn! Ook als je zwanger bent en binnenkort wil gaan dragen, is de workshop de uitgelezen kans om het alvast uit te proberen. Het is aan te bevelen om makkelijk zittende kleding aan te trekken en stevige (sport)schoenen te dragen.

Vanaf woensdag 4 Mei en zaterdag 7 Mei gaat de 10 weken durende cursus van start.

De inschrijving daarvoor is geopend.
Deze cursus kost € 87,50 per kind/ouder.

 

Aanmelden voor een een gratis proefles…