Nieuws

DSW op LangstraatTV

Source: LangstraatTV

Vorige week was Sinterklaas op bezoek tijdens onze Pepernotendisco. Alle kinderen hebben een cadeautje en iets lekkers gekregen! Natuurlijk had Sinterklaas ook Pieten meegenomen om hem te helpen. Danspiet heeft lekker veel gedanst met alle kinderen, Pakjespiet zorgde voor de cadeautjes en Snoeppiet heeft pepernoten en snoepgoed uitgedeeld. En Slaappiet… die moesten we af en toe wakker maken.

Ook LangstraatTV was hierbij aanwezig om opnames te maken. Bekijk het filmpje hierboven voor een kleine impressie!


DSW op LangstraatTV

Source: LangstraatTV

Een tijdje terug was LangstraatTV weer aanwezig bij ons Just Dance Event om opnames te maken voor een nieuwe aflevering van ‘We gaan naar…’. Het Just Dance Event is een leuk evenement, waarbij we dansjes van het spel Just Dance afwisselen met verschillende dans- en muziekspellen!

Benieuwd naar de aflevering? Bekijk het filmpje hierboven!


DSW op LangstraatTV

Source: LangstraatTV

Onlangs was LangstraatTV aanwezig bij ons Just Dance Event om opnames te maken voor ‘We gaan naar…’. Het Just Dance Event is een gezellig evenement, waarbij we dansjes van het spel Just Dance afwisselen met verschillende dans- en muziekspellen!

Benieuwd naar de aflevering? Bekijk het filmpje hierboven!


Nieuw bij DSW: moderne dans!

Wederom breiden wij ons aanbod uit met een nieuwe dansstijl! Volgende week start onze nieuwe cursus moderne dans. Moderne dans staat bekend om de vloeiende bewegingen en om het tonen van expressie en emoties. Er is veel afwisseling tussen snelle en langzame bewegingen. Het is een dynamische dansstijl, waarbij techniek en kracht van belang zijn, maar improvisatie en creativiteit mogen ook niet ontbreken.

Meer weten over de cursus of wil je je graag inschrijven? Klik hier!


Duurzame warmte bij DSW

Dansstudio Waalwijk, infrarood-warmtepanelen

Infrarood-warmtepanelen: goed voor dansers en milieu

Lange tijd was het koud in de dansschool, maar daar hebben we verandering in gebracht! Sinds kort hebben we namelijk infrarood-warmtepanelen. Deze verwarmen niet de lucht, maar de personen en objecten in de ruimte. Ideaal voor een grote ruimte zoals de dansschool!

Daar waar nodig kunnen we de dansschool gericht verwarmen: voor de dansers niet te warm en voor de toeschouwers niet te koud. Bovendien gaat er minder warmte verloren. Het is dus effectiever én efficiënter! Een bijkomend voordeel: de infrarood-warmtestraling bevordert de bloedcirculatie en dit heeft een positief effect op spieren en gewrichten. Wel zo fijn als je gaat dansen!

De infrarood-warmtepanelen hebben een moderne uitstraling en vallen bijna niet op tussen de andere plafondpanelen. Behalve de voordelen voor onszelf en de dansers, dragen we hiermee ook bij aan het milieu. Zeker in combinatie met onze zonnepanelen. DSW gaat voor duurzaam!


Nieuw bij DSW: salsa & salsa latin solo!

Wil je lekker een avondje in de week erop uit? Ga salsa dansen! Samen met je partner of alleen, het kan allemaal. Vanaf oktober bieden we salsa en salsa latin solo aan. Salsa is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. Salsa betekent saus en is een mix van verschillende dansen. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die graag Latijns-Amerikaans wil dansen!

Meer weten over de cursus of wil je je graag inschrijven? Klik hier!


Groene danslessen bij DSW

Dansstudio Waalwijk, zonnepanelen

Het runnen van een dansschool kost veel energie. Dan hebben we het niet over het lesgeven, maar over alle apparatuur die iedere dag lange tijd aan staat. (Sfeer)verlichting, geluidsapparatuur en het koffiezetapparaat… stuk voor stuk vragen ze dagelijks om energie. Vanaf nu doen we het anders en draagt ook DSW bij aan een duurzamere wereld. Met onze nieuwe zonnepanelen gebruiken we de zon als bron van groene energie!


DSW in de Langstraat Media

Source: LangstraatTV

Ook Langstraat Media heeft het nieuws over de overname opgepikt. Onlangs brachten zij een bezoekje aan onze dansschool voor een interview met Sander en Marcel, waarin zij over hun droom én de obstakels rondom Corona vertelden. “We gaan niet bij de pakken neerzitten”, aldus Marcel. “We hebben genoeg plannen op de plank liggen, zoals een eigen danswedstrijd. Er is dus nog genoeg te doen!”

Benieuwd naar het volledige interview? Bekijk het filmpje hierboven!


Nieuw bij DSW: kidsswing!

Zet muziek op en de kans is groot dat jouw zoon of dochter niet alleen meezingt, maar ook mee beweegt op de klanken van het lied. Wat is er nu leuker dan zo’n actief swingend kind te leren dansen?! Speciaal voor kinderen van drie tot zes jaar bieden we vanaf deze week de cursus kidsswing aan. Tijdens deze cursus leren kinderen leren spelenderwijs bewegen en dansen op muziek. Op deze manier leren ze omgaan met dans, muziek en ritme, wat heel goed helpt bij het verbeteren van de motoriek!

Meer weten over de cursus of wil je jouw kindje graag inschrijven? Klik hier!


DSW in het Brabants Dagblad

© Roel van der Aa

“We hadden nooit verwacht dat we deze dansstudio over konden nemen. Corona gaat ons dat voorrecht niet afpakken. Hier komen we sterker uit.” Een tijdje terug heeft Brabants Dagblad ons geïnterviewd over de overname van de dansschool tijdens de corona crisis. “Mensen zullen het leven willen vieren. Samen, elkaar vast willen pakken, dansen dus. Tot die tijd houden we het vol, zeker weten.”

Benieuwd naar het volledige interview? Je leest hem hier!