Remi en Debbie nemen afscheid van hun actieve wedstrijdcarriere

Dit is hun afscheidsbrief, wat voorgelezen werd tijdens het Nederlands kampioenschap WDC Amateur league in Assen 2014:

***********************************************************************************************

Tijd voor het volgende hoofdstuk..

Bijna 8 jaar geleden dansten wij onze eerste wedstrijd samen. Gedurende deze 8 jaar hebben wij als amateurs en later als professionals meer dan 200 wedstrijden gedanst. Met ups en downs, mogen we o.a. op onze lijstje van resultaten schrijven:

*2x Nederlands vice-kampioen Hoofdklasse latin NADB
*Nederlands kampioen bij de professionals latin VBD
*halve finalist bij de German open
*2x Vice kampioen van de benelux
*En hebben we de eer gehad om Nederland 14 keer te vertegenwoordigen op de europese en wereldkampioenschappen.

Naast de wedstrijden hebben we onze liefde voor het dansen ook mogen delen met publiekelijke tv programma’s als Dancing with the stars en Strictly come dancing.

Gedurende deze 8 geweldige jaren, hebben we van alle uitdagingen enorm genoten. We genoten van ons dansen, de geweldige muziek, onze supporters, onze mede dansers, het reizen en alles wat we hebben mogen leren tijdens onze trainingen.

Maar het meest hebben we genoten van… het dansen met elkaar.

Ondanks dat wij zeer zeker verder gaan met deze geweldige vorm van kunst, hebben wij de keus gemaakt te stoppen met het dansen van wedstrijden om ons nog meer te concentreren op het lesgeven, jureren, coachen, het doen van lecture’s en het runnen van onze dansschool.

Naast het dansen zullen wij volgend jaar ook onze liefde voor elkaar bezegelen met elkaar  het ‘ja’ woord te geven, en kunnen we niet wachten op gezinsuitbreiding.

We willen graag al onze fantastische leraren bedanken voor de geweldige steun en kennis die we hebben gehad om onze doelen te bereiken. Met name Barbara mcColl en Erik Kock.
Grote dank voor onze sponsers Stylesdancewear en JB dancefashion, maar bovenal onze fantastische ouders die altijd voor ons klaar stonden en er altijd voor ons waren.

Ook een grote dank aan Fred Bijster en Menno Hoogeveen die ons de mogelijkheden hebben gegeven ons te laten groeien als dansers, juryleden en leraren binnen de WDC Amateur League. Bijna 4 jaar geleden kozen wij het pad in ons dansen anders… genaamd de WDC Amateur league. Wat ons betreft, de beste keus die we ooit gemaakt hebben. De WDC, een organisatie waar kwaliteit en plezier voor op staat.

We zijn erg enthousiast over deze volgende stap in ons leven en kijken uit naar alles wat ons tegemoetkomt.

Dus we zullen nooit gedag zeggen tegen onze wereld, de wereld van het dansen. Het is namelijk niet het einde van ons boek, slechts een nieuw hoofdstuk.

Voordat wij onze laatste dans dansen, willen we alle paren die deelnemen in dit fantastische Nederlands Kampioenschap van de WDC Amateur League en onze collega’s van de Dutch professional league onwijs veel succes wensen.

Vanavond willen we graag feestelijk afsluiten met onze Boogie Wonderdance, de CHACHA

Liefs, Remi en Debbie