Theatershows & Feestavond Jubileum 10 jaar DSW

Van je hobby je beroep maken…

Iets mooiers bestaat er niet en dat is precies dat wij, Remi en Debbie Janssen van Dansstudio Waalwijk gaan vieren…
In Maart 2018 gaan wij dat groots vieren door middel van 2 grote theatershows en feestavond met AL onze leerlingen.

Dan is het alweer 10 jaar geleden dat we voormalig Dansstudio Lizan overnamen en onze passie deelde met onze leerlingen.

Wat hebben we genoten de afgelopen jaren. Nieuwe uitdagingen aangegaan, een 2e danszaal erbij gebouwd om de vraag en aanbod te kunnen waarborgen, ons gespecialiseerd in nog meer vormen van dans en als kers op de taart een grandioze verbouwing van onze grote danszaal/ bar met een gloednieuw plafond en RGBW led verlichting. En wat zijn we er trots op!

In 2013 dansten wij Remi en Debbie, ons Nederlands Kampioenschap en namen we de titel Nederlands Kampioen Latin Professionals mee terug naar Waalwijk en stonden we op de wereldranglijst WDC professionals op de 31e plek. In de jaren daarna hebben we er hard aan gewerkt om ook onze wedstrijdparen met enkele titels naar huis te laten komen, en dat met veel succes!

Maar niet alleen in de ballroom en latin is het ons gelukt. Ook hebben we de afgelopen 2 jaar hard gewerkt om Nederland kennis te laten maken met de hiphop van Dansstudio Waalwijk!

Dansen is en blijft de mooiste en gezelligste bezigheid en dat is het gevoel dat we binnen onze mooie dansschool willen blijven nastreven. Onze leerlingen voelen zich er thuis.

Dansen is hipper dan ooit.

Ook dit jaar hebben ruim 8 basisscholen binnen de gemeente Waalwijk zich weer aangemeld voor de 4e editie van onze Wollukse chachabokaal! Ruim 600 leerlingen zullen gaan strijden voor de grote bokaal, maar het mooiste compliment krijgen wij als we zien hoeveel plezier deze kids hebben door iets met elkaar te delen in real life, naast onze facebook pagina… lol

10 Jaar geleden begonnen wij aan een uitdaging. Van je hobby je beroep maken.

In Maart 2018 gaan wij dat groots vieren door middel van 2 grote theatershows en feestavond met AL onze leerlingen.

We nodigen jullie allen van harte uit dit samen met ons te vieren en is iedereen altijd van harte welkom in de ‘nieuwe’ moderne danszaal van Dansstudio Waalwijk!