Wedstrijddansers

Onze wedstrijddansers Ballroom, Latin en Hip Hop/ Streetdance bieden wij diverse masterclasses, trainingen en privélessen.
Aanbod_Wedstrijddansers_1000x667

Masterclasses
Wil je meer dan alleen recreatief dansen, dan hebben we voor wedstrijdparen naast privélessen ook wekelijks masterclasses.

We bieden masterclasses in Ballroom/ Latin en Hip Hop/ Streetdance.

Deze trainingen bestaan onder andere uit:
Technische instructie, fundamentals, loopschool, houding, leiden en volgen, duur en interval sessies, mentale weerbaarheid, verzorging, circuit-trainingen.

Prijs
€ 20,-

Aanmelden

 

Wedstrijdparen_3

 

Extra trainingen Ballroom/ Latin

Ter voorbereiding op belangrijke wedstrijden organiseren wij regelmatig bootcamps en speciale trainingsdagen. Trainingsdagen zitten vol met inspirerende lectures, begeleide trainingen en wedstrijdsimulaties. Hou de agenda in de gaten en meld je tijdig aan!

Prijs verschilt per training


Vrije trainingsavond

Tevens organiseren we wekelijks op maandag en donderdag een vrije trainingsavond voor wedstrijdparen. Ook toegankelijk voor paren van buitenaf.

Prijs
€ 3,- per avond

Aanmelden is niet nodig.

 

Demonstraties (Ballroom, Latin, Hip Hop/ Streetdance)
Onze wedstrijdparen worden regelmatig gevraagd voor dansdemonstraties. Een dansdemonstratie duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens de demonstratie wisselen we zo vaak mogelijk van kledingstukken om de show wat meer allure te geven. Een dansdemonstratie kan eventueel gecombineerd worden met een workshop! Dit wordt vaak gedaan tijdens het openen van een bal, show, een bedrijfsfeestje of opening van een nieuw bedrijf!

Wil je onze Ballroom- en Latinparen live in actie zien? Kom dan eens kijken tijdens een van de masterclasses op woensdag of op een van de trainingsavonden op donderdag.


Trainingspakken

Voor onze wedstrijdparen hebben we speciale trainingspakken met het logo van Dansstudio Waalwijk erop geborduurd. De pakken worden geleverd door JB Dancefashion. Deze zijn te bestellen via onze dansstudio.

 

Voordeelpakket wedstrijdparen

Pak hier je voordeel!