De Dansstudio

De Dansstudio

 

Dansstudio Waalwijk is jaren geleden opgestart onder de naam Dansstudio Lizan, een welbekend begrip in Waalwijk en omstreken. In 2011 werd de naam aangepast naar Dansstudio Waalwijk. Door de jaren heen heeft de dansstudio een aantal veranderingen ondergaan. Zo is er inmiddels een tweede zaal gebouwd om het dansaanbod uit te kunnen breiden. Sinds september 2020 zijn wij, Marcel en Sander Daamen, de nieuwe eigenaren.

Dansen is en blijft de mooiste en gezelligste bezigheid en dat is het gevoel dat we binnen onze mooie dansschool willen blijven nastreven. Onze leerlingen voelen zich er thuis en dansen is hipper dan ooit.

Dansen is naast een sportieve bezigheid ook een ideale social happening. Onze leerlingen zijn allemaal even enthousiast, presteren hoog op regionale en landelijke danswedstrijden en maken van elk evenement en vrije dansavond een feestje.

Al jaren is Dansstudio Waalwijk dé marktleider voor de jeugd in onze regio en dat uit zich in volle clubcursussen.

 

Wacht niet langer en schrijf je op tijd in voor een cursus!

Van jong tot oud, van Stijldansen tot Hip Hop, van wedstrijddanser tot recreatieve danser: voor iedereen hebben wij een oplossing op maat!
Kijk voor ons volledige overzicht onder ‘cursusaanbod’.

 

Bewegen is gezond, Dansen is leuker…
Get Social, Start Dancing!

 

We zijn aangesloten bij diverse Nederlandse dansbonden o.a. WDC Dutch-AL, NDO
Ook zijn we officieel aangesloten bij dé vakorganisatie NBD dancemasters!

 

Onze leden komen uit Waalwijk en omgeving:

Dansen in Waalwijk Dansen in Kaatsheuvel Dansen in Tilburg Dansen in Den Bosch Dansen in ‘s-Hertogenbosch Dansen in Waspik Dansen in Vlijmen Dansen in Sprang Capelle Dansen in Genderen
Dansen in Aalburg  Dansen in Eethen Dansen in Wijk en Aalburg Dansen in Drunen Dansen in Elshout Dansen in Loon op Zand Dansen in Raamsdonk Dansen in Raamsdonkveer Dansen in Oosterhout Dansen in Brabant
Dansen in Noord Brabant Dansen in Breda Dansen in Oisterwijk Dansen in Heusden Dansen in Nieuwkuijk