Ballroom en latin zijn twee disciplines in stijldansen. Stijldansen doe je samen met een partner en is dus gegarandeerd plezier voor twee! Wij geven stijldanscursussen op verschillende niveaus: van beginners tot wedstrijddansers. Daarnaast hebben we een aparte kidsles op vrijdagmiddag. Kan je al dansen en wil je het weer oppakken? Ook dan kun je bij ons terecht!

In onze stijldanscursus leren we je alle ballroom en latin dansen. Van de flirtende chacha tot de verleidelijke rumba en swingende jive, van de romantische Engelse wals tot de gepassioneerde tango. Iedere dans heeft zijn eigen figuren en karakter en geen van de dansen zijn daarom hetzelfde. Bij elke discipline horen vijf dansen.

Latin
Cha cha
Samba
Rumba
Paso Doble
Jive

Ballroom
Engelse wals
Tango
Weense wals
Slow foxtrot
Quickstep

Lekker een avondje uit, leren dansen in een leuke sfeer, gezellig nakletsen of een drankje doen aan de bar… Het kan allemaal!

In een kalenderjaar zitten twee seizoenen van elk zeventien danslessen verdeeld over vijf maanden, namelijk van februari tot en met juni en van september tot en met januari. Per seizoen leer je verschillende figuren in verschillende dansen. Aan het einde van een seizoen kun je ervoor kiezen om af te dansen. Je wordt dan voor iedere dans beoordeeld door een jury en je krijgt een diploma. Een leuke herinnering voor later!

De stijldanslessen worden gegeven door Sander Daamen, Marcel Daamen, Melissa Daamen-Manders.