Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Je hebt aan elk detail gedacht. De jurk is perfect, de uitnodigingen zijn verstuurd en de locatie, muziek en catering zijn geregeld. Dan rest nog één ding: de openingsdans!

Met ons openingsdans arrangement helpen we je bij een fantastische openingsdans voor je bruiloft, van een traditionele foxtrot tot hippe choreografie. We leren je niet alleen de danspasjes, maar helpen je ook bij de juiste muziekkeuze. Onze begeleiding zal ervoor zorgen dat je op de grote dag met een gerust hart de (dans)vloer kunt betreden.

Het openingsdans arrangement kost € 150 en bestaat uit drie privélessen van een uur. Heb je nog maanden de tijd? Dan raden we je aan om in een reguliere stijldanscursus te starten. Binnen vijf maanden tijd leer je rustig en stapsgewijs verschillende dansen, waaruit je jouw favoriete dans kunt kiezen. Deze cursus is ook uitermate geschikt voor ouders, broers, zussen of vrienden, zodat jullie op de grote dag ook allemaal met elkaar kunnen dansen. Aanmelden of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!