Momenteel hebben wij helaas geen kidsswing les. Deze zal naar verwachting binnenkort weer van start gaan. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Zet muziek op en de kans is groot dat jouw zoon of dochter meebeweegt op het ritme van de muziek. Wat is er nu leuker dan zo’n enthousiast kind te leren dansen?! Speciaal voor peuters en kleuters van drie tot zes jaar bieden we de cursus kidsswing aan. Tijdens deze cursus leren kinderen spelenderwijs bewegen en dansen op muziek. Op deze manier leren ze omgaan met dans, muziek en ritme, wat heel goed helpt bij het verbeteren van de motoriek! Bovendien stimuleert dansen de creativiteit en het draagt bij aan de lichaamshouding, het geheugen en ruimtelijke begrippen, zoals voor, achter, links, rechts. Dansen is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling!

In een kalenderjaar zitten twee seizoenen van elk zeventien danslessen verdeeld over vijf maanden, namelijk van februari tot en met juni en van september tot en met januari. Aan het einde van een seizoen kun je ervoor kiezen om af te dansen. Je wordt dan beoordeeld door een jury en je krijgt een diploma. Een leuke herinnering voor later!

Ben je benieuwd of kidsswing bij je kindje past? Kom gerust eens langs voor een proefles!