Vrije dansavonden
Een aantal keer per maand organiseren wij een gezellige vrije dansavond. Tijdens de vrije dansavond kun je gezellig een dansje wagen of een drankje doen aan onze sfeervolle bar. Het is ook een goede gelegenheid om eens rustig te oefenen wat je tijdens de lessen hebt geleerd.

De dansavonden kosten € 3 per persoon per avond, zowel voor leden als niet-leden. Bekijk onze agenda voor actuele data.

Evenementen
Ieder jaar organiseren wij verschillende evenementen en thema-avonden, zoals het Kerstgala, het Oliebollenbal, een Pepernoten Disco en de Wollukse Cha Cha Bokaal. Bij ieder evenement wordt de danszaal versierd in stijl van het thema. We zorgen voor entertainment en een gezellige sfeer.

Kerstgala
Zaterdag 18 december vindt het kerstgala plaats en voor slechts € 30 per persoon beleef je een gezellige en sfeervolle gala-avond, inclusief warm en koud buffet en een onvergetelijke dansshow. Kaartjes zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Wees er snel bij, want vol = vol!

Kerstgala

Hiphopwedstrijd
Zondag 23 januari organiseren we een hiphopwedstrijd van Start UP Dance Competition. Je bent van harte welkom om mee te doen of om de dansers te komen aanmoedigen!

Hiphopwedstrijd SUDC

Stijldanswedstrijd
Zondag 13 maart organiseren we een stijldanswedstrijd van de WDC Dutch-AL. Je bent van harte welkom om mee te doen of om de dansers te komen aanmoedigen!