Vrije dansavonden
Een aantal keer per maand organiseren wij een gezellige vrije dansavond. Tijdens de vrije dansavond kun je gezellig een dansje wagen of een drankje doen aan onze sfeervolle bar. Het is ook een goede gelegenheid om eens rustig te oefenen wat je tijdens de lessen hebt geleerd.

De dansavonden kosten € 4 per persoon per avond, zowel voor leden als niet-leden. Bekijk onze agenda voor actuele data.

Evenementen
Ieder jaar organiseren wij verschillende evenementen en thema-avonden, zoals het Kerstgala, het Nieuwjaarsbal, een Pepernotendisco en het Just Dance Event. Bij ieder evenement wordt de danszaal versierd in stijl van het thema. We zorgen voor entertainment en een gezellige sfeer.

Iedereen is welkom bij onze evenementen, ook als je niet bij ons op dansles zit. Breng dus gerust je vrienden en familie mee!

Lukasz Tomczak: workshops & privélessen
Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei komt Lukasz Tomczak weer naar Nederland. Hij geeft twee workshops en het is ook mogelijk om privélessen te boeken. Lukasz komt regelmatig naar Nederland, dus het is ook mogelijk om op de langere termijn met hem samen te werken. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!