Vrije dansavonden
Een aantal keer per maand organiseren wij een gezellige vrije dansavond. Tijdens de vrije dansavond kun je gezellig een dansje wagen of een drankje doen aan onze sfeervolle bar. Het is ook een goede gelegenheid om eens rustig te oefenen wat je tijdens de lessen hebt geleerd.

De dansavonden kosten € 4 per persoon per avond, zowel voor leden als niet-leden. Bekijk onze agenda voor actuele data.

Evenementen
Ieder jaar organiseren wij verschillende evenementen en thema-avonden, zoals het Kerstgala, het Nieuwjaarsbal, een Pepernoten Disco, de Wollukse Cha Cha Bokaal en het Just Dance Event. Bij ieder evenement wordt de danszaal versierd in stijl van het thema. We zorgen voor entertainment en een gezellige sfeer.

Iedereen is welkom bij onze evenementen, ook als je niet bij ons op dansles zit. Breng dus gerust je vrienden en familie mee!

Workshop en lessen met Lukasz Tomczak
Eind juni komt Lukasz Tomczak naar Waalwijk. Hij geeft een workshop en het is ook mogelijk om privélessen te boeken. Een unieke kans om het wedstrijdseizoen vol met nieuwe inspiratie af te sluiten en jezelf weer helemaal klaar te stomen voor de wedstrijden na de zomer! Lukasz is van plan om regelmatig naar Nederland te komen, dus het is ook mogelijk om op de langere termijn met hem samen te werken.

De workshop is op woensdag 28 juni van 19:30 tot 21:00 uur. Aanmelden voor de workshop of voor privélessen kan tot en met 10 juni, dus wacht niet te lang!