Vrije dansavonden
Een aantal keer per maand organiseren wij een gezellige vrije dansavond. Tijdens de vrije dansavond kun je gezellig een dansje wagen of een drankje doen aan onze sfeervolle bar. Het is ook een goede gelegenheid om eens rustig te oefenen wat je tijdens de lessen hebt geleerd.

De dansavonden kosten € 4 per persoon per avond, zowel voor leden als niet-leden. Bekijk onze agenda voor actuele data.

Evenementen
Ieder jaar organiseren wij verschillende evenementen en thema-avonden, zoals het Kerstgala, het Nieuwjaarsbal, een Pepernotendisco en het Just Dance Event. Bij ieder evenement wordt de danszaal versierd in stijl van het thema. We zorgen voor entertainment en een gezellige sfeer.

Iedereen is welkom bij onze evenementen, ook als je niet bij ons op dansles zit. Breng dus gerust je vrienden en familie mee!

Kerstgala
Op zaterdag 23 december is ons jaarlijkse kerstgala! Een gezellige avond, inclusief een mooie dansshow en warm en koud buffet. Kaartjes zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop, dus wacht niet te lang. Entree €30 per persoon.
Kerstgala 2023

Nieuwjaarsbal
Luid samen met ons het nieuwe jaar in op zaterdag 6 januari! Graag nodigen we je uit om het nieuwe jaar samen met ons swingend te starten tijdens ons nieuwjaarsbal! De voetjes kunnen weer van de vloer, lekker bijkletsen na de feestdagen en natuurlijk zorgen we ook voor iets lekkers. We maken er een gezellige avond van! Gratis entree.

Hiphopwedstrijd
Op zondag 4 februari organiseren wij een hiphopwedstijd van Start Up Dance Competition.

Stijldanswedstrijd
Op zondag 10 maart organiseren we een stijldanswedstrijd van WDC Dutch-AL en WDC Dutch-PL.