Vrije dansavonden
Een aantal keer per maand organiseren wij een gezellige vrije dansavond. Tijdens de vrije dansavond kun je gezellig een dansje wagen of een drankje doen aan onze sfeervolle bar. Het is ook een goede gelegenheid om eens rustig te oefenen wat je tijdens de lessen hebt geleerd.

De dansavonden kosten € 4 per persoon per avond, zowel voor leden als niet-leden. Bekijk onze agenda voor actuele data.

Evenementen
Ieder jaar organiseren wij verschillende evenementen en thema-avonden, zoals het Kerstgala, het Oliebollenbal, een Pepernoten Disco, de Wollukse Cha Cha Bokaal en het Just Dance Event. Bij ieder evenement wordt de danszaal versierd in stijl van het thema. We zorgen voor entertainment en een gezellige sfeer.

Iedereen is welkom bij onze evenementen, ook als je niet bij ons op dansles zit. Breng dus gerust je vrienden en familie mee!

Carnaval
Het is weer bijna zover… Het gekste en leukste feest van het jaar: carnaval! Kom jij dit met ons vieren op zondag 19 februari? Het wordt een gezellig feestje met Rensel achter de draaitafels. Trek je leukste outfit aan en feest met ons mee! Kaartjes zijn al verkrijgbaar in de voorverkoop!
Carnaval DSW 2023

Just Dance Event
Vind jij Just Dance ook zo leuk? Kom dan naar ons Just Dance Event op zondag 5 maart! Een gezellige middag met veel dansjes van het spel Just Dance, afgewisseld met verschillende dans- en muziekspellen. Voor de spellen maken we teams en het winnende team gaat met een leuke prijs naar huis!
Just Dance 2023 DSW

Stijldanswedstrijd
Op zondag 12 maart organiseren wij een stijldanswedstrijd van de WDC Dutch-AL. Doe mee of kom je favoriete dansparen aanmoedigen! Natuurlijk doen er ook veel paren van Dansstudio Waalwijk mee met deze wedstrijd.

Hiphopwedstrijd
Op zondag 26 maart is er een hiphopwedstrijd in onze dansschool van Start Up Dance Competition. Kom gezellig kijken en moedig de dansers aan. De hiphoppers van Dansstudio Waalwijk doen natuurlijk ook mee!
Hiphop SUDC 2023 DSW