Ben je op zoek naar een locatie voor je evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor workshops, bedrijfsuitjes, bruiloften, verjaardagen, kinderfeestjes, jubilea, vergaderingen, bijeenkomsten en nog veel meer. Beide zalen in onze sfeervolle dansschool zijn hiervoor uitermate geschikt.

Bruiloft bij DSW
Gaan jullie trouwen en moeten de voetjes van de vloer op jullie feest? Dan is Dansstudio Waalwijk de perfecte locatie om jullie grote dag te vieren. Onze zaal heeft gezellige zitjes, mogelijkheden om (sta)tafels te plaatsen en natuurlijk een ruime dansvloer! Wist je trouwens dat wij je ook kunnen helpen met jullie openingsdans? Daarover vind je hier meer informatie.

Handig om te weten
Heb je muziek nodig, dan kunnen wij dit voor je regelen, maar je mag natuurlijk ook zelf je muziek meenemen. Wij beschikken over RGBW-ledverlichting en Pro geluidsapparatuur (o.a. losse microfoons, een headset en een beamer met groot projectiescherm). Daarnaast kunnen wij je voorzien van koude en warme dranken en lekkere hapjes.

We gaan graag met je in gesprek, dus stel gerust je vragen. Prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.