Ons aanbod


Ballroom & latin

Ballroom & latin

Ballroom en latin zijn twee disciplines in stijldansen. Stijldansen doe je samen met een partner en is dus gegarandeerd plezier voor twee!

Hiphop

Hiphop

Wat hiphop zo speciaal maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. Hiphop is geschikt voor iedereen, zowel jong als oud!

Zumba

Zumba

Wil je werken aan je figuur of conditie? Zumba is een workout met choreografieën op hippe muziek. Jong of oud, ervaring of geen ervaring: iedereen kan deelnemen!

Kidsswing

Kidsswing

Zet muziek op en de kans is groot dat jouw zoon of dochter al mee beweegt op de klanken van het lied. Wat is er nu leuker dan zo’n actief swingend kind te leren dansen?!

Openingsdans bruiloft

Openingsdans bruiloft

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De jurk is perfect, de uitnodigingen zijn verstuurd en de locatie, muziek en catering zijn geregeld. Dan rest nog één ding: de openingsdans!

Privélessen & workshops

Privélessen & workshops

Of je nu een wedstrijddanser bent of gewoon recreatief danst: privélessen zijn voor iedereen. Bij Dansstudio Waalwijk kun je altijd terecht voor een les die bij je past.

7

Gepassioneerde dansdocenten

250

Tevreden leden bij Dansstudio Waalwijk

11

Nationale titels door onze wedstrijddansers

700

Vrolijke kopjes koffie per maand

Ontmoet ons team


Reviews van bezoekers


Lees hier het laatste nieuws


Duurzame warmte bij DSW

Dansstudio Waalwijk, infrarood-warmtepanelen

Infrarood-warmtepanelen: goed voor dansers en milieu

Lange tijd was het koud in de dansschool, maar daar hebben we verandering in gebracht! Sinds kort hebben we namelijk infrarood-warmtepanelen. Deze verwarmen niet de lucht, maar de personen en objecten in de ruimte. Ideaal voor een grote ruimte zoals de dansschool!

Daar waar nodig kunnen we de dansschool gericht verwarmen: voor de dansers niet te warm en voor de toeschouwers niet te koud. Bovendien gaat er minder warmte verloren. Het is dus effectiever én efficiënter! Een bijkomend voordeel: de infrarood-warmtestraling bevordert de bloedcirculatie en dit heeft een positief effect op spieren en gewrichten. Wel zo fijn als je gaat dansen!

De infrarood-warmtepanelen hebben een moderne uitstraling en vallen bijna niet op tussen de andere plafondpanelen. Behalve de voordelen voor onszelf en de dansers, dragen we hiermee ook bij aan het milieu. Zeker in combinatie met onze zonnepanelen. DSW gaat voor duurzaam!


Nieuw bij DSW: salsa & salsa latin solo!

Wil je lekker een avondje in de week erop uit? Ga salsa dansen! Samen met je partner of alleen, het kan allemaal. Vanaf oktober bieden we salsa en salsa latin solo aan. Salsa is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. Salsa betekent saus en is een mix van verschillende dansen. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die graag Latijns-Amerikaans wil dansen!

Meer weten over de cursus of wil je je graag inschrijven? Klik hier!